Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Industrial Solutions

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Furtunuri seritzare, fitinguri, camoti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

426 lei Lei
Brand
Ludecke, Baggerman, Argus, Camozii
Out Of stock
Descriere
Sc Ana Mar Impex Srl este o companie dinamica specializata in integrarea de sisteme
hidro-pneumatice, avand o bogata experienta in furnizarea de solutii la cheie in domeniul actionarilor hidraulice si pneumatice.

Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse si accesorii profesionale ale unor companii de renume la nivel international, cum ar fi: Ludecke, Baggerman, Argus, Camozii, Vuototecnica, Destaco, Spanset, Torwegge, Weicon, Igus.
Suport tehnic si proiectare sisteme hidraulice si pneumatice

Programul de suport tehnic si proiectare sisteme hidro-pneumatice va pune la dispozitie experienta inginerilor nostri in toatre stadiile proiectului dumneavoastra. Suportul tehnic si de proiectare consta in: analiza completa a sistemului, stabilirea celei mai eficiente scheme d.p.d.v tehnico-economic si simularea software a schemei instalatieii.

Apeland la acest serviciu beneficiati de cele mai bune solutii tehnice, personalizate pentru proiectele dumneavoastra.
Executie, montaj si punere in functiune

ANAMAR a dezvoltat metodele necesare executiei si montajului instalatiilor hidro-pneumatice precum si cele pentru punerea in functiune si reglarea acestora, utilizand cele mai performante unelte: masini de sertizat, unelte de fabricare a traseelor de teava, instrumente pentru diagnosticarea instalatiior hidraulice la punerea in functiune. Toate instalatiile sunt livrate cu buletine de analiza ale parametrilor pentru asigurarea unei mentenante preventive eficace.
Sertizari de furtunuri hidraulice

Folosim cele mai avansate tehnologii de realizare a traseelor de transport fluide. In atelierul nostru sertizam toate tipurile de furtunuri cu diferite tipuri de insertii folosind cele mai performante echipamente.
Service si intretinere

ANAMAR ofera expertiza de intretinere pentru a obtine o durata de viata maxima din componentele hidraulice. Aparatura hidraulica tot mai complexa face ca reparatiile sa fie mai scumpe decat intretinerea preventiva. In plus, intretinerea efectuata corect minimizeaza costurile de operare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura