Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Industrial Solutions

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aspersor ZN 23

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Aspersor ZN 23

Aceste aspersoare sunt recomandate in mod special pentru utilizarea in ape poluate, ape de drenaj, inlaturarea prafului de carbune si in conexiune cu un sistem complet de inlaturare a prafului pentru protectia impotriva odorului. Ideal de asemenea pentru protejarea padurilor, in pasuni si a irigatiilor peste bananieri.

Aspersorul Perrot ZN 23 W este de asemenea "sufletul" rolelor de furtun dur cu marimi intre 75 si 100. Unghiul traiectoriei de 23 face ca acest aspersor sa fie insensibil la vanturi puternice din zonele expuse. Aspersorul poate fi reglat de la cerc complet la cerc partial de aspersie, fie manual fie utilizant scule simplet. Acest model este un partener profesionist pentru lucrul continuu la presiuni variabile in instalatii de apa curata sau apa murdara.

TIPURI DISPONIBILE
ZN 23 D - Duza dubla pentru cerc complet de aspersie
ZN 23 W - Duza simpla pentru cerc complet sau partial de aspersie
ZN 45 W - Duza simpla pentru cerc complet sau partial de aspersie.

FACILITATI
Traiectorie 23. Acest aspersor este disponibil si cu traiectorie de 45 - vezi tipul ZN 45.
Filet interior de G 2 1/2".

MATERIAL
Niplu rotativ (pe rulment) realizat din alama. Arcul de torsionare este realizat din otel inoxidabil. Sectorul realizat din bronz. Cotul si manerul de impact sunt realizate din aluminiu turnat. Duza realizata din aluminiu, iar capacul de protectie din plastic dur.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura